Nekaj malega o nas

Plesno rekreativni studio Mdance je namenjen vsem, ki bi radi plesali in se zabavali, tako začetnikom, kot tudi plesalcem s predznanjem. Izbirate lahko med različnimi plesnimi tečaji za otroke od 3 leta starosti dalje, osnovnošolce, dijake in študente ter seveda tudi odrasle.

Tukaj se lahko otroci in mladi preizkusite v zanimivih plesnih stilih, kot so hip hop in street dance, zumba, cheerdance in breakdance, za odrasle pa imamo v ponudbi različne skupinske vadbe, kot so zumba, body move, power move, easy move, M-ladies in tudi DRUŽABNE PLESE (od oktobra 2018 dalje). Nudimo tudi program ena na ena, z imenom body build, kjer  se posvetimo samo eni stranki naenkrat in vadbo prilagodimo vašim željam, zmožnostim in pričakovanjem.

Pohvalimo se lahko tudi z odličnimi rezultati iz plesnih tekmovanj tako v Sloveniji, kot tudi v tujini, saj imamo tudi tekmovalne skupine, ki nas pridno zastopajo na različnih tekmovanjih in osvajajo vedno več odličij.

Cilj plesno rekreativnega studia Mdance je, da vas spoznamo s plesom in športom, ter da vam pomagamo postati samozavestni, delovni in natančni plesalci, ki izžarevajo veliko pozitivne energije z željo po plesu.

” S PLESOM JE SVET LEPŠI”

Nahajamo se v Nakupovalnem centru Velenjka, v drugem nadstropju, na naslovu Celjska cesta 40!

Z Mdance vam bo VEDNO LEPO IN NIKOLI DOLGOČASNO!

LEPO VABLJENI!